Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Ervaringen bij Peak-IT
Ervaringen bij Peak-IT Home | Profile | Archives
Hier vindt je ervaringen en IT evenementen bij Peak-IT.

Blij met keuze Peak-IT22/1/2008

Sinds november ben ik in dienst bij Peak-it te Amsterdam als JAVA developer en ben zeer blij dat ik deze keuze genomen heb.

 

In december ben ik voor het eerst geplaatst. Dit bedrijf had mensen nodig voor de migratie afdeling. Hier werden problemen behandeld die opgetreden waren bij het overnemen van een ander bedrijf. Dit varieerde van 'problemen met de verbinding met de DSL verbindingen' tot 'de verhuizing van de websites'. Ik ben hier geplaatst, omdat ik een ervaren helpdesk medewerker ben, maar ook omdat ik voor het bedrijf heb gewerkt wat dit bedrijf heb overgenomen. Zo ben ik weer in contact gekomen met mijn oude vertrouwde collega's.

 

In het verleden werd er bij de klanten per post aangekondigd dat het vorige bedrijf overgenomen zou worden. Een deel van deze poststukken werden geretourneerd met de melding dat de klant bijvoorbeeld verhuisd is. De adresgegevens kloppen dus niet en moet aangepast worden door contact op te nemen met de klant zelf. Voor mijn afdeling heb ik een procedure geschreven hoe mijn collega's dit het beste kunnen behandelen.

 

Het bedrijf waar ik geplaatst ben is een modern en tevens informeel. Dresscode is er niet. Hier voel ik lekker in mijn vel. Niet omdat ik een aantal oude collega's zie, maar ook omdat de werkomgeving zeer prettig is. Leuke werksfeer, behulpzame collega's, verantwoordelijkheid en de vrijheid om dingen uit te zoeken.

 


Entry 3 of 6
Last Page | Next Page