Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Ervaringen bij Peak-IT
Ervaringen bij Peak-IT Home | Profile | Archives
Hier vindt je ervaringen en IT evenementen bij Peak-IT.

Ervaringen bij Peak-IT22/1/2008

Ik vind het geweldig om hier te kunnen werken. Wat mij het meest aantrekt aan deze project is dat alles intern is; het is niet zo dat je elke keer een onbekende aan de lijn krijgt (in het begin wel omdat je nog niemand kent) maar na een week of twee heb je al kennis gemaakt met de meesten. Het sfeer hier is informeel en ook al werken hier zoveel mensen zijn ze allemaal mijn collega`s. Ik vind het prettig dat het ook een open cultuur is; mensen lopen zomaar binnen met hun vraag of opmerkingen en dat vind ik het prettigst.  Als ik mijn werkplek moet omschrijven komt er maar uitdrukking naar voren en dat her hier werkelijk DA BOMB is. Ik heb normaal gesproken veel moeite om 08:00 te beginnen; maar dat is hier ineens helemaal geen probleem. (I've been brainwashed denk ik; zeker door het geweldig sfeer hier.)  

 

Hier wordt er gewerkt met IJ;een eigen gemaakte programma voor het registeren van de jeugdigen. Het is een best ingewikkeld programma, maar ik hoef er niet zoveel mee te doen; ik verwijder processen die verkeerd zijn gemaakt en maak vervolgens een IJ account aan.

Binnen de 14 vestigingen zijn er maar 2 mannen werkzaam op de helpdesk. Er komen een groot aantal e-mails binnen per dag; wij moeten ervoor zorgen dat aan de eind van de dag dat al deze e-mails verwerkt zijn. Door de inbox leeg te houden hebben wij de volgende dag een duidelijk overzicht van alle nieuw binnengekomen e-mails.

Zo is het elke dag hier.


Entry 6 of 6
Last Page | Next Page